Belangrijke creditcard tips

Bijna vier miljoen Amerikanen zouden hun federale stimuleringsgeld op een bankpas kunnen ontvangen en het Better Business Bureau waarschuwt mensen om ze niet weg te gooien.

Waar vind ik goede creditcard aanbiedingen?

Om uw kaart te activeren, bel (800) 240-8100 of bezoek eipcard.com om te registreren. U wordt gevraagd om uw identiteit te valideren door uw naam, adres en sofinummer op te geven en vervolgens wordt u gevraagd om een ​​viercijferige pincode voor de kaart te maken. Creditcard aanbiedingen komen veel voor.

Als onderdeel van de CARES-wet die in maart door het Congres werd aangenomen, kreeg elke Amerikaan die een bepaald bedrag verdiende een stimulansbetaling van $ 1.200, met extra geld dat aan afhankelijke personen was gebonden. Voor bijna 4 miljoen Amerikanen die geen bankgegevens bij de federale overheid hebben, zou dat geld kunnen komen in de vorm van een prepaid-betaalpas, volgens BBB-president Jim Hegarty.

‘Ik denk dat veel mensen die stimuleringsbetalingen die op betaalpassen stonden, hebben weggegooid omdat ze dachten dat het ongewenste reclame was’, zei Hegarty. ‘Er staat niets op de externe envelop dat erop zou kunnen wijzen dat het van de federale overheid is. Ik denk dat dat door opzet is. Er was ook geen geavanceerde communicatie dat 4 miljoen Amerikanen hun stimulusbetalingen niet via een cheque zouden krijgen – wat volgens mij mensen zijn zijn gewend aan optreden of misschien een directe storting – maar in de vorm van deze kaarten. ”

Hoe werkt een Debitcard?

‘Open voorlopig al je post,’ zei Hegarty. ‘Als er in feite een van deze betaalpassen is – het is blauw, er staan ​​overal witte sterren op – dan is dat uw stimulusbetaling. Er zijn duidelijke instructies over wat er nodig is om het te activeren.’

Betalingen voor andere belastingbetalers werden verwerkt via directe storting of via een papieren cheque. Voor degenen die een bankpas ontvangen, zegt Hegarty dat het proces om te activeren eenvoudig is. Debit card betalingen zijn voordelig.

‘Het is een voorgeladen kaart en het is hun geld’, zei Hegarty. ‘Het is eigenlijk een vrij eenvoudig proces als mensen eenmaal begrijpen wat het is.’

Hegarty waarschuwt ervoor dat de regering u niet zal bellen, sms’en of e-mailen op zoek naar persoonlijke informatie en dringt er bij iedereen die een verzoek ontvangt op aan om dit aan BBB te melden.

“Ik denk dat elke consument in Amerika die deze stimulusbetalingen ontvangt, buitengewoon dankbaar is dat de regering heeft besloten om dit soort stimulans en hulp aan hen te bieden in een zeer moeilijke tijd”, zei Hegarty. “Het ging allemaal zo snel, zo snel dat het een uitdaging voor ons was om alle communicatie voor te blijven om mensen te helpen de nuances te begrijpen.”